O le Magic Napkin Push: O se Tala o le Fa'afaigofie ma le Manaia

I le lalolagi pisi i aso nei, lea o le taimi o se oloa taua ma faigofie o se tupu, e oo lava i nai mea fou laiti e mafai ona i ai se aafiaga tele. O le solosolo fa'ataula'i fa'ataulaitu ose mea fa'a'ole'ole faigofie ae fa'afou e folafola mai e suia le auala tatou te taulimaina ai masaa, pisia ma gaogao. O lenei blog e suʻesuʻeina le tala mataʻina i tua atu o lenei mea fou faʻapitoa ma suʻesuʻe pe faʻapefea ona faʻaopoopoina se paʻi togafiti io tatou olaga i aso faisoo.

Le fanau mai o se manatu

O le manatu fa'ataulaitu tulei napkin na fanau mai i se fa'alavelave masani: o le le lelei o solo masani. Pe o le kofe masa'a i luga o le laulau, ketchup i lou ofutino, po'o se tamaititi e palapala a'o 'ai, o solosolo masani e masani lava ona le lava. Latou te saeia, pala, ma seasea faia le galuega e aunoa ma le afu. O lea na taʻitaʻia ai se vaega o tagata mafaufau fou e fai se fesili faigofie: "Ae faapefea pe a iai se auala sili atu?"

O le faasaienisi i tua atu o togafiti faataulaitu

Fa'ataula'i solo solo soloe sili atu nai lo na o se fasipepa; O se mea ofoofogia lenei o le faasaienisi ma inisinia faaonaponei. O lona 'autu ua fa'ainisinia ma se fa'afefiloi tulaga ese o mea e fa'atatau e fa'ateleina ai le fa'amago ma le tumau. O le atigi pito i fafo e faia i le ie vaivai ae malosi e agamalu pe a pa'i, ae lava le malosi e taulima ai le masaa sili ona leaga. O le pito i totonu o loʻo i ai se polymer faʻapitoa e mafai ona faʻafefe e oʻo atu i le sefulu taimi lona lava mamafa i le vai, faʻamautinoa e oʻo lava i le tele o masaa o loʻo i ai vave ma lelei.

Ae o le mea moni e tu'u ese ai le solo fa'ataulaitu tulei ese o lona "tu'i" faiga. O lo'o iai se tama'i fa'amau fa'apitoa o lo'o fa'amau i totonu o le solo. A oomi, o le faamau e faʻagaoioia ai se faasologa o microchannels i totonu o le solo, faʻatonu le vai faʻafefe agai i le ogatotonu ma alu ese mai pito. E le gata e taofia ai le tafe, e mautinoa ai foi e tumau pea solo solo i le pa'i e tusa lava pe matua susu.

Fa'atinoga fa'atino

Magic push napkin ose meafaigaluega fa'apitoa e mafai ona fa'aoga i tulaga eseese. I totonu o le umukuka, e vave aveese ai masaa ma sausau, ma faʻamama ai se savili. I totonu o le ofisa, e puipuia ai au pepa taua mai le kofe stains ma isi faʻalavelave. Mo matua, e mafai ona avea ma faaola i taimi o taumafataga, tausia o lavalava o tamaiti ma siosiomaga mama ma mama.

E le gata i lea, e fa'alelei le si'osi'omaga. E le pei o napekini masani, e saofagā i le ta'atiaga o le vaomatua ma otaota, e gaosia mai mea gafataulimaina ma e mafai ona fa'aleagaina atoatoa. O lona uiga e mafai ona e fiafia i ona fa'amanuiaga e aunoa ma le popole i lona a'afiaga i le si'osi'omaga.

Fa'ataulāitu i le Olaga i aso faisoo

I tua atu o latou faʻaoga faʻaoga, faʻapipiʻi faʻamalosi faʻataulāitu e faʻaopoopoina se paʻi faʻataulāitu io tatou olaga i aso uma. Vaai faalemafaufau i le talimalo i se taumafataga o le afiafi ma faʻafiafia au malo i se solosolo e le gata ina foliga aulelei ae e faʻaalia foi e pei o se masini tekonolosi. Pe mafaufau i le filemu o le mafaufau e te lagona i le iloaina e mafai ona e taulimaina soʻo se masaa poʻo mea leaga faigofie ma lelei.

I se lalolagi lea e masani ona o'o mai ai le fa'aogagofie i le fa'atauina o le tulaga lelei, o solo fa'ataula'i tu'i e tu matilatila o se oloa e tu'uina atu i vaega uma e lua. E fa'aalia ai le malosi o mea fou ma fa'amanatu mai ia i tatou e o'o lava i manatu faigofie e mafai ona i ai se aafiaga loloto.

i le faaiuga

O lefa'ataulāitu tulei solosoloe sili atu nai lo na o se solosolo; o se faailoga o le atamai ma le alualu i luma. O lo'o fa'atusalia ai se suiga i ni fofo sili atu ona atamai, sili atu ona lelei i fa'afitauli o aso uma. O le isi taimi la e te maua ai lou aapa atu mo se solosolo, mafaufau e fa'aaoga solo fa'ataula'i tulei ma iloa lona togafiti mo oe lava.


Taimi meli: Sep-23-2024