Le solo solo mago mata sili: ose taua mo lau faiga masani tau pa'u

A o'o i le tausiga o le pa'u, e taua tele le sailia o oloa sa'o mo ou mana'oga. O se tasi o oloa ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua i le lalolagi o le tausiga o le pa'u, o solo fa'amago mata. O le faigofie ma le fa'aogaina o nei solo o se ta'aloga-sui mo so'o se tasi o lo'o va'ava'ai i luga a latou masaniga tau pa'u.

O le a le setisolo mago matae ese mai lo latou gafatia tulaga ese e faʻaaoga uma susu ma mago. Faʻapipiʻiina i totonu o se ato vaivai, o nei solo ua mamanuina mo le faʻaogaina o le alu ma e lelei atoatoa mo gaioiga eseese. Pe o e alu i le fale pe i le fale, o nei solo o se filifiliga faigofie ma faʻalelei mo le tele o manaʻoga tau paʻu.

O se tasi o mea iloga o solo fa'amago mata o le 100% biodegradable. E le gata o le a avea ai i latou ma filifiliga faʻapitoa i le siosiomaga, ae faʻamautinoa foi e malu i le paʻu. O le mea moni, latou te matua agamalu e le mafua ai se ita, ma avea ai ma mea lelei mo le faamamaina o paʻu pepe.

O le faʻaogaina o solo faʻamago mata e le gata. Mai le aveeseina o teuga a tama'ita'i se'ia o'o i le fa'amamāina o foliga ma e o'o fo'i i le fa'amama lima ma le gutu o pepe, o ie ta'ele nei ose mea e tele mo le tausiga o le pa'u. O lo latou fa'amalieina e fa'amalieina ai mo tafaoga, tolauapiga, malaga, ma e o'o lava i togafitiga fa'ama'i. E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina i le tausiga o fagafao, faʻaopoopoina se isi vaega o le faʻaogaina i latou faʻaoga.

Mo i latou o lo'o feoa'i i taimi uma, o solo fa'amago mata o se fa'aola ola. O lona afifiina fa'apitoa e fa'afaigofie ai ona teu i totonu o lau ato, ato malaga, po'o lau taga fo'i, fa'amautinoa o lo'o i ai pea lau fofo mo le tausiga o le pa'u i ou tamatamai lima. O le mea lea e avea ai i latou ma filifiliga aoga mo i latou o loʻo ola pisi ae o loʻo manaʻo pea e faʻamuamua a latou faiga masani o le tausiga o paʻu.

A o'o i le tausiga o le pa'u, o le fa'aogagofie ma le aoga o le ki, ma solo solo mamago e fa'aolaina uma. O lo latou gafatia e faʻafetaui ai le tele o manaʻoga o le tausiga o le paʻu, faʻatasi ai ma o latou natura faʻalelei ma le agamalu, e avea ai i latou ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigofie ma siitia a latou faiga masani o le tausiga o paʻu.

O mea uma lava na,solo mago matao se su'i taaloga tau pa'u. O latou agava'a, fa'aogagofie, ma fa'alelei fa'alesiosiomaga ua avea ai i latou ma oloa fa'apitoa i le lalolagi o le tausiga o pa'u. Pe o oe o se tagata faigaluega pisi, o se matua, o se tagata faimalaga soo, poʻo se tasi e faʻatauaina lau masani o le tausiga o le paʻu, o nei solo o se fofo aoga ma aoga. Fa'atofa i oloa lapopoa mo le tausiga o le pa'u ma talofa i le solo fa'amago mata.


Taimi meli: Iul-15-2024