Fa'atauga Sili: Mask Compression

I le lalolagi televave o loo tatou ola ai, o le faigofie o le ki. Mai mea'ai i luga ole alu ile tekonolosi feavea'i, o lo'o tatou su'eina pea ni auala e fa'afaigofie ai o tatou olaga. A o'o mai i le tausiga o le pa'u, e fa'aoga tutusa lava mataupu. O ufimata compression o le fa'afouga aupito lata mai lea i le pisinisi lalelei, e ofoina atu i tagata e fiafia i le tausiga o pa'u se fofo faigofie ma aoga. E le gata e faigofie ona fa'aoga nei matapulepule e pei o tupe siliva, ae e mafai fo'i ona fa'aleagaina, ma avea ai ma filifiliga fa'alelei. Se'i o tatou su'esu'e i le lalolagi o ufimata fa'amalosi ma a'oa'o pe aisea e mafai ai ona suia lau faiga masani ile tausiga o pa'u.

ufimata fa'amalosi, e ta'ua fo'i o ufimata papalama, o ni laupepa la'ititi, fa'apipi'i e fa'alautele pe a fa'asusu i se vai e pei o le vai, toner, po'o le sua. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faigofie ona teuina ma feaveaʻi, faʻalelei lelei mo femalagaaiga poʻo le faʻaoga i le alu. O le faʻaogaina o nei matapulepule e le mafai ona faʻasili ona e mafai ona ave i totonu o se ato, taga, poʻo se taga malaga e aunoa ma le tele o avanoa. O lona uiga e mafai ona e fiafia i togafitiga fa'apei o le spa e tusa lava po'o fea e te i ai, pe i luga o se va'alele mamao po'o se tafaoga vave i le faaiuga o le vaiaso.

O se tasi o mea sili ona lelei o masks compression o lo latou biodegradability. A'o fa'aauau pea le aga'i atu i le fa'atumauina, o nei ufimata e ofoina atu i tagata e fiafia i le tausiga o pa'u se filifiliga e leai se tausalaina. Faia mai mea fa'anatura e pei o le cotton po'o le bamboo, e fa'alelei le si'osi'omaga ma e mafai ona lafoa'i ma le saogalemu pe a uma ona fa'aoga. E le gata ina fa'aitiitia ai le a'afiaga o le si'osi'omaga ae fa'apena fo'i fa'atasi ma tulaga taua o tagata fa'atau fa'atau e popole e uiga ia latou tulagavae kaponi.

O le faʻagasologa o le faʻaogaina o se masini faʻapipiʻi e faigofie ma tuusaʻo. Amata i le tu'uina o le laulau i totonu o se pesini po'o se atigipusa, ona fa'aopopo lea o le vai e sili ona e fiafia i ai ina ia mafai ai ona fulafula ma tatala i totonu o se matapulepule tele. O le taimi lava e tumu ai, tatala malie le matapulepule ma faʻapipiʻi i ou foliga e faʻataga ai mea faʻaleleia e ofi i totonu o lou paʻu. Ole lapo'a fa'apitoa ole ufimata fa'apipi'i e fa'amautinoa ai le fetaui lelei mo le fa'afeso'ota'i maualuga ma le fa'aogaina o mea e teu ai le pa'u.

E le gata i le faigofie ma le siosiomaga, o masks compression e ofoina atu foi le tele o penefiti tausiga o paʻu. Pe o e mana'o e fa'asusu, fa'apupulaina pe fa'afou lou pa'u, e iai se mea mo oe ufiufi fa'amalosi. Mai le aloe fa'amalie i le toe fa'afouina o le vaitamini C, o nei matapulepule e fa'atumuina i mea aoga e fetaui ma popolega eseese o pa'u. O lenei agava'a e avea ai i latou ma fa'aopoopoga fa'apitoa i so'o se faiga masani o le tausiga o le pa'u.

O mea uma lava na,ufimata compressiono lo'o fa'afouina le auala tatou te faia ai le tausiga o le pa'u. O lo latou lapo'a fa'atusatusa, fa'aolaola, ma le fa'amalieina ua avea ai i latou ma mea e tatau ona i ai mo so'o se tasi o lo'o su'e se vaifofo mo le tausiga o pa'u e leai se fa'alavelave ma tumau. Pe o oe o se tagata faimalaga soo, o se tagata faigaluega pisi, pe na o se tasi e taulaʻi i le gaosiga, o nei matapulepule e ofoina atu se auala aoga ma aoga e tausia ai lou paʻu. Talia le faigofie ma le aoga o se masini faʻapipiʻi ma ave lau masaniga o le tausiga o le paʻu i le isi tulaga.


Taimi meli: Aukuso-05-2024